Harun Ozturk

AZwebdesign is klantgericht en vriendelijk. Voor een scherpe prijs hebben zij een professionele website gemaakt. Nu 2 jaar later ben ik er nog steeds tevreden mee!

client avatar

Snel, vakkundig, betaalbaar en perfect! Dat is hoe ik AZwebdesign ik 4 woorden kan beschrijven. Er is goed naar mijn wensen geluisterd en daaruit is er een hele mooie website ontstaan waar ik heel blij mee ben.

Naldes

Ik heb de samenwerking heel prettig bevonden. Goede kwalitatief website tegen een scherp tarief! Echt een aanrader.

Hella Konings

Ik heb Azwebdesign leren kennen als een professioneel bedrijf waar men goed begreep wat mijn wensen waren en die mij goed informeerde over de aanvullende mogelijkheden voor mijn website. De creativiteit, enthousiasme en punctualiteit waarmee de werkzaamheden werden uitgevoerd, heb ik als zeer plezierig ervaren. Afspraken werden goed nagekomen. Er was regelmatig tussentijds overleg zodat eventuele aanvullingen mogelijk waren. De prijs-kwalliteit verhouding is prima, reden waarom ik Azwebdesign zeker kan aanbevelen.

Mehmet Acar

Ik was opzoek naar een professioneel webdesign bureau die mij kon helpen bij het maken van een website met een beveiligd portaal voor de medewerkers voor mijn uitzendbureau!
Ik ben via internet terecht gekomen bij AZwebdesign, die mij erg goed hebben geholpen en mijn wensen goed hebben weten te vertalen naar een gebruiksvriendelijk en stijlvolle website!
Voor iedereen die een professioneel en kwalitatief website wilt laten maken waarbij klantvriendelijkheid een groot rol speelt beveel ik AZwebdesign aan!!

Jose Advocaat

Ik ben heel snel en vakkundig geholpen met het maken van mijn website, Klasse! Een vlotte samenwerking en een goed resultaat, erg blij mee. Bedankt!

© 2017 AZwebdesign.nl. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde bedragen zijn excl. 21% BTW.