Veelgestelde vragen1Wat gebeurd er nadat ik mijn bestelling hebt geplaatst?
Na je bestelling via onze website ontvang je eerst van ons een kopie van je bestelling je mailbox. Wij nemen je bestelling in behandeling en nemen binnen 24 uur contact met je op om de wensen te bespreken
2Wat is een CMS?
De afkorting CMS staat voor een Content Management Systeem. Het is een ideale oplossing voor de websitehouder/eigenaar om zijn website gemakkelijk te beheren zonder enig kennis van moeilijke html/css/php codes. AZwebdesign heeft zijn eigen CMS-systeem ontwikkeld die nog gebruiksvriendelijker is andere CMS-systemen. Met ons CMS-systeem is geen enkel tekst/foto meer moeilijk aan te passen! Vraag naar de mogelijkheden.
1Werken jullie vanuit bestaande templates?

Ja. In de afgelopen jaren hebben wij een aantal kwalitatief goede en betrouwbare templates uitgekozen voor onze klanten. Voordeel van een bestaand template is dat het voorwerk al is gedaan (denk hierbij aan: de eerste opzet van het ontwerp, de opbouw van de style etc.). In de afgelopen jaren hebben wij veel websites opgeleverd, gebouwd vanuit onze templates. Uiteraard gaan wij ver in het customizen (aanpassen) naar wensen van de klant.

Heb je een groot budget beschikbaar voor je nieuwe website en wil je liever een uniek, op maat gemaakt website? Dat is mogelijk. Wij leveren ook maatwerk! Neem contact op met ons en we bespreken samen met jou de mogelijkheden.

2Wat wordt bedoeld met maatwerk?

Onder maatwerk wordt verstaan dat wij alvorens met de design van een nieuwe website beginnen eerst met de klant gaan praten over zijn wensen, eisen en het doel van de website. Daarnaast kijken we ook naar het bedrijf, de branche waarin het bedrijf zich bevindt om zo een goed mogelijk beeld te vormen van het bedrijf en daarmee de website. Elk bedrijf is immers anders, en zal de website die erbij hoort ook anders worden.

Nadat wij een goed beeld hebben van het geheel beginnen wij met het maken van het eerste ontwerp op maat. Het laatste wordt dan ook maatwerk genoemd.

3Hoelang duurt het bouwen van een website?

Dit is sterk afhankelijk van de grootte en het type opdracht. Over het algemeen kunnen wij een website realiseren binnen één week en deze afleveren, mits het een maatwerk betreft. Dan verschilt de oplevering per opdracht en wordt de exacte opleveringsdatum in overleg met de klant bepaald.

Wil je weten binnen welk termijn wij jouw website kunnen realiseren? Neem gerust contact op met ons.

4Ik ben startende ondernemer, kunnen jullie mij helpen met het logo en huisstijl?

Jazeker! We hebben ervaren grafische vormgevers binnen AZwebdesign die veel werkervaring hebben met het ontwerpen van huisstijlen en logo’s. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

1Wat is een domeinnaam?
Een domeinnaam is het webadres waarop de website te bezoeken is.
2Welke webhosting pakketten bieden jullie aan?

Bij AZwebdesign hebben wij drietal webhosting pakketten. Namelijk: SMALL, START en PRO

Vraag naar de mogelijkheden.

3Wat is een webhosting en waarom heb ik dit nodig?
Nadat de website klaar is dient deze op een webserver opgeslagen te worden zodat het toegankelijk wordt voor de hele wereld. Om dit mogelijk te maken dient de website gehost te worden op een online server. AZwebdesign biedt webhosting aan voor klanten die bij ons een website laten maken. Onze servers worden 24/7 bewaakt en bij eventuele calamiteiten grijpen wij dan ook snel in. Jouw website is hiermee ten alle tijden goed beveiligd en kun je zorgeloos genieten van je nieuwe website.
4Is het noodzakelijk dat ik webhosting bij AZwebdesign afneem?

Jazeker! Na oplevering krijg je van ons de inloggegevens om de website dan zelf ook te kunnen beheren. Aangezien je de rechten van gebruik aanschaft bij ons dien je daarom het pakket bij AZwebdesign af te nemen. In onze hostingpakket zit standaard het gebruiksrecht van ons CMS-systeem erbij.

5Ik weet niet welke webhosting pakket het beste bij mij past. Kan AZwebdesign mij hierin adviseren?

Zonder enig twijfel! We helpen je graag bij het kiezen van het juiste hostingpakket. Op basis van ons gesprek en de doel van de website kunnen wij uit ervaring redelijk goed inschatten welke pakket het beste bij jouw past. Mocht het later blijken dat het pakket toch te laag is. Geen enkel probleem! Je kunt bij ons kosteloos je pakket upgraden!

6Ik heb mijn domeinnaam elders laten registeren, wat nu?

Geen probleem. We kunnen kosteloos jouw vastgelegde domeinnaam redirecten naar onze server.

1Is het mogelijk dat ik gespreid kan betalen?

Jazeker! Vóór aanvang van de opdracht betaal je een deel van het bedrag en het resterend pas bij het opleveren van de website.

2Op welke datum wordt de webhosting afgeschreven?

Je betaalt je maandelijks bedrag na de 25e van de maand.

3Kan ik de webhosting factuur ook per kwartaal betalen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Je hebt de keuze uit: maand, kwartaal, halfjaar en jaar.

 • Ik heb AZwebdesign leren kennen als een professioneel bedrijf waar men goed begreep wat mijn wensen waren en die mij goed informeerde over de aanvullende mogelijkheden voor mijn website. De creativiteit, enthousiasme en punctualiteit waarmee de werkzaamheden werden uitgevoerd, heb ik als zeer plezierig ervaren. Afspraken werden goed nagekomen. Er was regelmatig tussentijds overleg zodat eventuele aanvullingen mogelijk waren. De prijs-kwalliteit verhouding is prima, reden waarom ik Azwebdesign zeker kan aanbevelen.
  Praktijk Pontos
 • Ik ben heel snel en vakkundig geholpen met het maken van mijn website, Klasse! Een vlotte samenwerking en een goed resultaat, erg blij mee. Bedankt!
  Lactatiekundigezorg Lelystad
 • Ik heb de samenwerking heel prettig bevonden. Goede kwalitatief website tegen een scherp tarief! Echt een aanrader.
  Autorijschool Naldes
 • Snel, vakkundig, betaalbaar en perfect! Dat is hoe ik AZwebdesign ik 4 woorden kan beschrijven. Er is goed naar mijn wensen geluisterd en daaruit is er een hele mooie website ontstaan waar ik heel blij mee ben.
  Sistema Gopren
 • AZwebdesign is klantgericht en vriendelijk. Voor een scherpe prijs hebben zij een professionele website gemaakt. Nu 2 jaar later ben ik er nog steeds tevreden mee!
  De Moriaan Kampen
 • Ben superblij met mijn nieuwe website. Bedankt AZwebdesign!!!
  Le Beautique
 • AZwebdesign heeft een mooie website voor me gemaakt. Het was een prima samenwerking, ze zijn goed bereikbaar, staan altijd voor je klaar en denken heel goed met je mee. Ik ben een tevreden klant.
  Vita4Life