Onze werkwijze: Jouw website in 6-stappen online

In deze fase kun je op basis van de gegeven informatie op onze website een keuze maken uit onze pakketten . Nadat je dit hebt gedaan nemen wij persoonlijk contact met je op om jouw wensen te bespreken. Mocht je nog aanvullende wensen hebben, dan kun je deze met ons delen.

Nog vragen? Vraag gratis en vrijblijvend deskundig advies aan!

Nadat je de bestelling hebt geplaatst en wij jou persoonlijk hebben gebeld krijg je van ons een e-mailadres waar jij jouw grafische materialen naar ons kunt opsturen. Denk hierbij aan foto’s, logo’s en teksten.

Zodra wij alle grafische materialen hebben ontvangen, kunnen wij aan de slag. Wij beginnen dan met het ontwerpen van jouw website. In deze fase nemen wij jouw gesproken wensen mee en proberen deze te vertalen naar een professioneel ontwerp.

Het eerste ontwerp is nu af! je krijgt van ons per mail de preview van jouw nieuwe website zodat je kan kijken of het eerste ontwerp aan jouw wensen voldoet. Eventuele aanpassingen kunnen in deze fase worden gedaan.

Nu de webdesign is goedgekeurd door jou. Kunnen wij beginnen met het bouwen van de website en het hierna volledig testen ervan. Nadat dit door ons is gedaan, krijg jij toegang tot jouw nieuwe website zodat jij dit ook kan doen en ons kan laten weten wat jij er van vindt!

Gefeliciteerd! Jouw nieuwe website is nu af en staat online. Je krijgt van ons per mail de inloggegevens van jouw website zodat jij voortaan ook jouw website zelf kan aanpassen.

Heb je website onderhoud aan ons overgedragen? Dan doen wij dit uiteraard voor jou en heb je hier geen omkijken meer naar.

woman-wordpress-website-laten-maken[1]

Klanten Recensies

Ik heb Azwebdesign leren kennen als een professioneel bedrijf waar men goed begreep wat mijn wensen waren en die mij goed informeerde over de aanvullende mogelijkheden voor mijn website. De creativiteit, enthousiasme en punctualiteit waarmee de werkzaamheden werden uitgevoerd, heb ik als zeer plezierig ervaren. Afspraken werden goed nagekomen. Er was regelmatig tussentijds overleg zodat eventuele aanvullingen mogelijk waren. De prijs-kwalliteit verhouding is prima, reden waarom ik Azwebdesign zeker kan aanbevelen.

Hella Könings Directeur www.praktijkpontos.nl

Ik heb de samenwerking heel prettig bevonden. Goede kwalitatief website tegen een scherp tarief! Echt een aanrader.

Dhr. Naldes Rijschoolhouder www.autorijschoolnaldes.nl

Snel, vakkundig, betaalbaar en perfect! Dat is hoe ik AZwebdesign ik 4 woorden kan beschrijven. Er is goed naar mijn wensen geluisterd en daaruit is er een hele mooie website ontstaan waar ik heel blij mee ben.

Csilla Romeling Directeur www.sistema-gopren.com

Gratis deskundig advies

© 2017 AZwebdesign.nl. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde bedragen zijn excl. 21% BTW.